Engineersbureau

Eenvoudige en snel tot een 3D omgeving

Bij het engineeren van gebouwen en buurten is het cruciaal om een kloppend beeld te hebben van het project. Zo kan er een compleet plan inclusief accurate 3D tekeningen worden gemaakt. Met nauwkeurige XYZ-waarden kan de omgeving in 3D in kaart worden gebracht. 

Nauwkeurige XYZ-waarden

3D GEO DATA verzorgt deze 3D omgeving voor engineersbureaus op basis van ingewonnen XYZ-waarden. In de 3D omgeving die wij ontwerpen kunnen KLIC-meldingen worden gesimuleerd. Dit draagt bij aan het veilig en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden op locatie.

Geavanceerde drones

We maken gebruik van geavanceerde drone technieken voor het creëren van deze data. Onze professionele drones missen geen enkel detail. Vervolgens krijgt u inzicht in de 3D omgeving middels onze 3D Survey Portal, waar de data in kan worden bewerkt en gedeeld.

Voorbeelden van de 3D Survey Portal

In de 3D Survey Portal wordt de situatie direct in 3D zichtbaar. Hieronder is te zien wat de verschillen zijn tussen de concept tekening (AutoCAD/Civil3D) en de werkelijke situatie buiten. 

Hieronder een voorbeeld waarbij AutoCAD/Civil3D tekeningen zijn toegevoegd. U beschikt eenvoudig over tal van metingen en berekeningen.

Voor assetmanagement bij een hoogspanningsnet wordt onze data verrijkt door de engineers. Nu kunnen de engineers diverse simulaties maken. Door weersomstandigheden en de hoeveelheid energietransport aan te passen krijgen we een beeld over de condities van het net.

Interesse in nauwkeurige en betrouwbare data?