Expertise

Drone mapping

Met drone mapping leveren we accurate data aan in de vorm van een 3D model van de gewenste omgeving en objecten. Dit wordt ook wel een digital twin genoemd. Voor het inwinnen van deze data vanuit de lucht zetten we professionele drones in, die worden bestuurd door onze gecertificeerde piloten. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Lees alles over het digitaliseren van projecten. 

Bouwkundige opnames

3D GEO DATA maakt met professionele drones bouwkundige opnames van woningen, panden, kunstwerken en objecten. Het vastleggen de situatie is voor aanvang van werkzaamheden aan bijvoorbeeld revisie aan een leidingnet in een straat of woonwijk. Lees meer over bouwkundige opnames.

Data processing

Als u bij ons nauwkeurige drone data heeft opgevraagd, dan wordt deze data verwerkt in onze 3D Survey Portal in de cloud. Deze data kan vervolgens worden verrijkt en gedeeld. Benieuwd hoe u gebruikmaakt van onze 3D Survey Portal? Lees dan alles over data processing.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.