Gemeenten

Bouwkundige drone opnames voor gemeenten

3D GEO DATA werkt samen met gemeenten voor het uitvoeren van bouwkundige opnames met drones. Een drone is enorm nauwkeurig en efficiënt. Het project is vervolgens te zien in 3D, inclusief alle details. Onze gecertificeerde specialisten weten precies hoe ze de bouwkundige opname veilig en snel kunnen uitvoeren.

Drone mapping woonwijk

Bij het bouwen van een woonwijk is het van belang dat er voor het bouwen een bouwkundige opname wordt gemaakt. Bouwwerkzaamheden kunnen namelijk scheuren in woningen veroorzaken. Zo heeft u de vooraf aanwezige gebreken vastgelegd op een gedetailleerde drone foto. 

Hoogte inspectie en superzoom beelden

3D GEO DATA voert drone inspecties uit op grote hoogte, denk bijvoorbeeld aan bruggen of andere kunstwerken. Zo hoeft er geen inspectie te worden uitgevoerd door mensen, wat het werk een stuk veiliger maakt. U ontvangt de data, waarop alle gebreken in beeld worden gebracht, in de vorm van zeer gedetailleerde superzoom beelden.

Warmtebeeld geeft inzicht in energie verlies

Wilt u weten of een gebouw of band te veel energie verliest? Met warmtebeelden kunnen we hier inzicht in krijgen. Door middel van een thermische camera kunnen warmtelekkages worden vastgelegd. 

Ondergrondse infra in een 3D point cloud

Met drone en data technieken verzorgen we een digitale twin van ondergrondse infra. Van point cloud data maken we een 3D model van de ondergrondse infra. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in werkputten of waterputten.

Behoefte aan een professionele en betrouwbare bouwkundige opname? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.