Aannemer

Drone data voor aannemers

Bij bouwprojecten is er een grote behoefte aan extreem nauwkeurige data om zo inzicht te krijgen in de complexheid van een project. Zo worden problemen, vertragingen en kosten voorkomen die ontstaan door een gebrek aan inzicht. Deze data kan, afhankelijk van het soort project, op twee manieren worden ingewonnen.

Met bouwkundige opnames brengen we elk bouwproject in kaart in de vorm van een digital twin. Zo is er nooit meer onduidelijkheid over de exacte gegevens en heeft u altijd een betrouwbare 0-meting en resultaatmeting. Alle details die benodigd zijn worden zichtbaar gemaakt in 3D.


Met drone mapping winnen we XYZ waarden in, zelfs in gebieden die niet of amper toegankelijk zijn. Met een drone wordt data slim en veilig ingewonnen zonder dat er gevaarlijke situaties worden gecreëerd

Het project als een Digital Twin

Het werken met onze data en 3D Survey Portal levert veel tijdwinst op. U beschikt direct over een grote hoeveelheid informatie zoals metingen, berekeningen en andere belangrijke items.

De buiten omgeving voor 98% in 3D digitaal op uw scherm. Dat zorgt voor 100% controle en inzicht op de situatie. Of het nu gaat om een nulmeting of dat u de getekende nieuwe situatie wilt simuleren, het kan allemaal eenvoudig en snel.      

Hieronder is een voorbeeld van de ligging van een drinkwater transportleiding te zien ten opzichte van het maailveld.